🌸 Kalender 2017 / 2018 🌸

2017

Träningsresa till Mallorca
11-18 mars

Kom och häng med mig och andra ledare på Mallorca redan i mars. Vi möter våren vid medelhavet, tränar, ger oss ut på äventyr, smakar mat från ön, lyssnar på intressanta föreläsningar, träffar nya vänner, testar viner och olivoljor med mera, varje dag.
Läs mer här
http://springtime.se/resor/mallorca-traning-aventyr-och-livsstil/temaveckor/11-18-mars-ica/

Träna på Mallorca i maj 5 – 9
Lämna alla måsten hemma över en långweekend för att bara ta hand om dig själv. Missa inte denna exklusiva träningsresa, där vi tar max 20 deltagare. Vi bor på mysiga Hotel Feliz http://www.hotelfeliz.com/. All träning sker utomhus där jag kommer att köra både styrka, kondition och yoga med er. Vi håller till i stadens parker, i stan och på stränderna.
Ni kommer att få lära er om ayurveda genom Ulrika Forsell https://behappyulrika.wordpress.com där det också kommer att finnas möjlighet att boka privata tider med henne.
Läs mer för info och bokning. Mitt tips är att du tar med dig en vän eller två, boka redan nu, så har ni något att se fram emot.
kram // shirin

http://www.rextravel.se/rex-tipsar-2

Amelia kommer till Mallorca 6 – 13 maj
Häng med mig, ett stort gäng coola kvinnor (amelias läsare), samt tre andra ledare. Martina Haag, författaren och skådespelaren, matskribenten Jessica Frej samt wellnessexperten Annette Lefterow. Vi ser till att underhålla er från morgon till kväll med massa härlig träning, överraskningar och föreläsningar. Vi garanterar massa skratt, nya vänner, god mat, en hel del träningsvärk och ny kunskap. Ett perfekt sätt att boosta sig själv.
Hoppas vi ses // kram shirin :-)
Mer info och anmälan på länken

http://www.amelia.se/resor-event/ 
(klicka dig fram till ”Kom iform med Amelia och Ving på Mallorca”)

Juni💜

Yoga på Zunray i Palma – hela juni fram till den 21:a
Hatha flow med Shirin på www.zunray.com
Onsdagar + Fredagar 10 – 11.30
Undervisningen sker på engelska. Ingen föranmälan krävs.
Jag är dock inte där den 9:e juni.

Energimorgon med Shirin & Siroun – 11 juni i Stockholm
Kom och fyll på med energi, massa träning och stiltips. Jag håller i träningen, både fyspass utomhus, samt ett avslutande yogapass. Min vän och tillika stylingproffset från tv4, Siroun Forsberg, berättar om hur du kan klä dig smartare efter hennes motto: Slopa basgarderoben!
Vi lovar en förmiddag (kl 9-13) fylld med skratt, svett, ny kunskap, nya vänner och kanske en och annan överraskning. Mer info om pris och bokning mm finner du här.

SKY yoga med Shirin – 12 juni i Stockholm
Kom och yoga med mig på härliga Mamita (www.mamitasthlm.se) i Vasastan i Stockholm måndagen den 12 juni kl 19.15 – 21.00. Bokar gör du här.

Juli

26 + 29 Juli ☀️ Sommarboost på Gotland med Shirin & Blossom☀️ kl 8 – 13

Missa inte denna roliga, inspirerande och fartfyllda workshop på Gotland i sommar. Jag och Blossom var helt lyriska när vi  bestämde oss för denna kombo tillsammans, fys, yoga och diskodans på www.levakungslador.se på Gotland i sommar, att vi slog till med två halvdagar på en och samma vecka. Det är alltså två separata workshops, med samma innehåll. Men självklart är du mer än välkommen att komma på båda. Fys vid klipporna med utsikt över havet, yoga och diskodans på loftet på Leva kungslador. Fruktig fika, föreläsning och massa svett och skratt 💃🏻
Om du vill, stanna gärna och ät lunch med oss och njut av Leva´s underbara buffé till specialpris för dig som är med på vår workshop (betalas separat på plats)

Boka 26 juli här
Boka 29 juli här

sommarboost

Augusti

Sommaruppehåll från yoga på zunray. Höstschemat drar igång onsdagen den 6 september.

17 – 20 augusti
SKY training på  Masesgården i Leksand
Styrka, Kondition och Yoga

Prova på min nya träningskombo som utmanar både din mentala och fysiska styrka. Vi tränar, äter underbar vegetarisk mat tillsammans. Lyssnar på föreläsningar, kanske tar ett dopp i Siljan eller i inomhuspoolen, lånar en cykel, tar en kvällspromenad eller bara njuter av stillheten.
Läs mer och boka här
Följ mig på instagram under skytrainingbyshirin.
Läs mer om mitt koncept skytrainingbyshirin som är träning på nätet.

JennyDrakenlind_20151011_0328_web

 

September

Yoga på Zunray – Mallorca
Varje onsdag & fredag kl 10 – 11.30 håller jag en 90 min klass i Hatha flow på Zunray Yoga Studio i Palma.
Läs mer

8-15 september
Wellness Week – Mallorca
Följ med på en ännu bättre version av förra årets lyckade träningsresa till vackra Mallorca. Det blir en vecka med sol, bad och upplevelser och inte minst, en hel massa bra träning. Yoga, fys, raw food workshop, föreläsningar, vandring och massa skratt. Hoppas vi ses :-)
Läs mer

 

Oktober

Yoga på Zunray – Mallorca
Varje onsdag & fredag kl 10 – 11.30 håller jag en 90 min klass i Hatha flow på Zunray Yoga Studio i Palma.
Läs mer

4- 8 oktober
Träningsresa med tidningen Mama – Mallorca
Kom och träna med mig på Mallorca tillsammans med massa andra härliga ”mamas”. På plats finns också skidåkare och fystränaren Sara Orrensjö.
Läs mer

 

November

Yoga på Zunray – Mallorca
Varje onsdag & fredag kl 10 – 11.30 håller jag en 90 min klass i Hatha flow på Zunray Yoga Studio i Palma.
Läs mer

December

Yoga på Zunray – Mallorca
Varje onsdag & fredag kl 10 – 11.30 håller jag en 90 min klass i Hatha flow på Zunray Yoga Studio i Palma.
Läs mer

🌸2018🌸

Januari

Yoga retreat på Mallorca 3 – 6 Januari
(retreat in English)

Kickstarta ditt nya år med några sköna dagar i vackra Tramuntana bergen på Mallorcas västkust. Du yogar med mig framför brasan. Vandrar, äter ekologisk mat, gör facial yoga med Linda, testar tibetan singing bowl ceremony, dricker gröna joser och bara njuter av den underbara miljön för att starta ditt nya år så bra och starkt som möjligt. För mer info och anmälan, klicka här.

🐣 29 mars – 2 april 🐣
SKY training på Masesgården i Leksand

En favorit i repris på sköna hälsohemmet Masesgården i Siljansnäs strax utanför Leksand. Som vanligt bjuder jag på min SKY training som står för styrka, kondition och yoga. Vi jobbar med vår egen kroppsvikt som motstånd och anpassar så det funkar för alla. Om vädret tillåter kör vi fysträningen utomhus. Yogar gör vi alltid inomhus. Sen njuter vi tillsammans av den magiska vegetariska maten som alltid är lite extra god under påskhelgen. Läs mer om kursen, Masesgården och hur du anmäler dig här.

 

 

 

🌸 April 🌸

Träningsresa Mallorca 12 – 15 april

Träningsresa till Palma med personliga tränare Kerstin Rosenbom och jag, Shirin, som er yogalärare. Läs mer här.

🌸 Maj 🌸

Wellness Weekend i Palma 1- 5 maj
Träna med mig. Yoga med mig. Dansa zumba med Tania ”zumbatwinz” Ginard och lär dig allt om hur du klär dig från stilproffset från Tv4 Siroun Forsberg. Möt försommaren på Mallorca. Preppa dig inför sommaren både mentalt och fysiskt och fyll på med energi, sol, värme, god mat och massa nya spännande intryck och vänner. För mer info och bokning. Klicka här.
Hoppas vi ses / kram shirin :-)