Hej och välkomna till mitt träningsår 2019 som jag verkligen ser fram emot alldeles extra mycket, då jag kan erbjuda lite nya spännande destinationer. Håll koll på hemsidan regelbundet då den uppdateras med nya helger, veckor, workshops och events.

Kram // shirin 💜

🌴Kalender 2019

IMG_7550

🌴 2019 🌴

Mars

Yoga retreat på Mallorca 21 – 24 mars
(retreat in English)

Möt våren på Mallorca när mandelträden och magnolian blommar. Välkommen till finca Son Salas, det underbara huset i Soller på Mallorcas västkust. Huset har nio enorma rum och vi kan ta emot max 12 gäster. Jag kommer att hålla två pass varje dag. Ett fys pass samt ett yoga pass. Däremellan finns det tid att bara vara. Boka en kropps behandling eller coach session. Läsa en bok eller bara njuta av den vackra naturen. En av dagarna kommer vi även att göra en tre timmars vandring i bergen (en vandring som alla klarar). Vi har en privat kock som lagar magisk vegetarisk mat varje dag. Retreaten hålls på engelska och arrangeras av Ananda Mallorca. All info om hur du anmäler dig mm finner du här

———————————————————————————————-

6 – 13 april 👉🏽 Training week på Mallorca
                           med Shirin & Magnus

Kom och lek med oss på Mallorca en hel vecka fylld av träning av alla dess slag, vandring, olivolje provning, god mat, sol och bad för den som är modig. Det blir löpning, yoga, soma move, föreläsning, workshop och kanske några överraskningar. Jag ser fram emot att leda denna vecka tillsammans med min vän och kunniga kollega Magnus Hagström

All info om resan hittar du här. Hoppas vi ses. Ta med en vän vetja och bara ha kul en vecka. Hotellet är beläget på den östra delen nära den vackra Es Trenc stranden.

☀️Maj ☀️

1 – 5 maj Wellness weekend i Palma

Njut av en skön och aktiv helg i Palma tillsammans med mig i maj. Jag utlovar träning varje dag, fys och yoga. Vi håller till utomhus så mycket det går. En av förmiddagarna åker vi till hippie byn Santanyi och går på marknad för lite shopping och mys. Vi ska också få dansa zumba med en av världens bästa yoga lärare Tania ”zumba twinz” Ginard. All info här och om hur du anmäler dig.

30 maj – 2 juni Hälsohelg på Masesgården i Leksand
med SKY training

Det här är en helg i stillhetens tecken blandat med min fysträning. Alla gäster bor på hälsohemmet Masesgården precis vid Siljan i Siljansnäs i vackra Dalarna. Gården serverar vegetarisk mat från morgon till kväll och schemat är fullt från morgon till kväll också om du vill, med föreläsningar, vatten jympa, min yoga, min fysträning, lugn morgonstund mm. Det här blir femte året jag undervisar på gården och jag ser fram emot det lika mycket varje gång. De flesta gästerna som kommer dit är återkommande, en del har rest dit så mycket som 30 år i rad. Läs mer om Masesgården här.

 

 

☀️Juli + Augusti ☀️

Jag kommer att leda morgon yoga på Warfsholmen pensionat på Gotland. Återkommer med mer info.

Save the dates / alla detaljer är inte satta än. Återkommer inom kort.

☀️25 – 29 Sept☀️Tränings weekend i Ungern. Vi bor i det här mysiga huset. All info, och om hur du anmäler dig, finns på den länken. Det blir bland annat löpträning bland vinrankorna, morgonyoga, bad i varma källor, härliga middagar utomhus under bar himmel, vinprovning, både utmanande fysträning liksom sköna lugna yoga pass, powerwalks/löpning i bergen och mycket annat härligt.

☀️17 – 20 Okt☀️ Tränings weekend på Mallorca på det här fina hotellet.

☀️17 – 24 Nov☀️ Träningsvecka i Tulum (Mexiko) eller Miami (USA) tillsammans med min vän och kollega Tanja Djelevic.