🌸 Kalender 2018 🌸

🌸2018🌸

Januari

Yoga retreat på Mallorca 3 – 6 Januari
(retreat in English)

Kickstarta ditt nya år med några sköna dagar i vackra Tramuntana bergen på Mallorcas västkust. Du yogar med mig framför brasan. Vandrar, äter ekologisk mat, gör facial yoga med Linda, testar tibetan singing bowl ceremony, dricker gröna joser och bara njuter av den underbara miljön för att starta ditt nya år så bra och starkt som möjligt. För mer info och anmälan, klicka här.

🐣 29 mars – 2 april 🐣
SKY training på Masesgården i Leksand

En favorit i repris på sköna hälsohemmet Masesgården i Siljansnäs strax utanför Leksand. Som vanligt bjuder jag på min SKY training som står för styrka, kondition och yoga. Vi jobbar med vår egen kroppsvikt som motstånd och anpassar så det funkar för alla. Om vädret tillåter kör vi fysträningen utomhus. Yogar gör vi alltid inomhus. Sen njuter vi tillsammans av den magiska vegetariska maten som alltid är lite extra god under påskhelgen. Läs mer om kursen, Masesgården och hur du anmäler dig här.

🌸 April 🌸

Träningsresa Mallorca 12 – 15 april

Träningsresa till Palma med personliga tränare Kerstin Rosenbom och jag, Shirin, som er yogalärare. Läs mer här.

🌸 Maj 🌸

Wellness Weekend i Palma 1- 5 maj
Träna med mig. Yoga med mig. Dansa zumba med Tania ”zumbatwinz” Ginard och lär dig allt om hur du klär dig från stilproffset från Tv4 Siroun Forsberg. Möt försommaren på Mallorca. Preppa dig inför sommaren både mentalt och fysiskt och fyll på med energi, sol, värme, god mat och massa nya spännande intryck och vänner. För mer info och bokning. Klicka här.
Hoppas vi ses / kram shirin :-)

Juli / aug

SKY training kommer till Pilates Complete i Göteborg

30 juli – 2 aug kommer jag till Göteborg i sommar. Det blir träning fyra kvällar i rad, där vi blandar fys och yoga. Håll tummarna för fint väder så vi kan vara ute.
Ta en paus om du hänger på västkusten och ta dig till Göteborg. Hoppas vi ses.
All info om när, var och hur du anmäler dig hittar du här.

22 – 29 September ✩SKY training åker till Livigno✩ (Italien)
Jag tar mitt träningskoncept SKY trainingbyshirin (www.skytrainingbyshirin.com) och åker till Livigno i italienska alperna. Det blir yoga, meditation, fysträning, vandring, bad i fjällsjöar samt varma källor, tid för shopping i Livigno som är en skattefri zon samt massa annat härligt som alperna har att erbjuda.
Se schemat för hela resan här, mer info och hur du anmäler dig finner du här

⭐️Oktober⭐️

3 – 7 oktober på Mallorca. Casall Holistic training camp Mallorca. I samarbete med Casall gör vi tillsammans den första träningsresan till Mallorca. Förutom jag själv, kommer du att få träffa coacherna Frida Lindström och Matthew Griffiths. Vi är alla tre Casall ambassadörer. Det är en perfekt månad att hänga på Mallorca. Vädret är magiskt och havet håller cirka 27 grader. Vi kommer att hålla till på norra delen av ön, Pollensa, där det är lite lugnare och skönare, där havet är kristallklart och utrymmet för att träna är större. All info om när, var och hur du anmäler dig hittar du här.

11 – 14 oktober i Soller. Soulful Mallorca retreat (in English) Vakna till fågelkvitter och bjällrorna från fåren. Yoga och meditera med mig och svenska Nadine som är bosatt i Paris. Vi kommer att bo i den privat ägda magnifika Fincan Son Salas i  bergen i Soller. Förutom yogan och meditation blir det vandring, föreläsning om mat och mycket tid för återhämtning, sol, bad, reflektion och en möjlighet att bara vara i nuet och njuta av den stilla och fridfulla miljön. Vi har en privat kock som lagar vegetarisk ekologisk mat som vi avnjuter på den stora terrassen med utsikt över Soller dalen. All info finner du här.

18 – 21 oktober i Soller. Revitalise Yoga Retreat (in English) Vid den här tiden på året är det riktigt hett och magiskt på Mallorca. Passa på att ta ett dopp i poolen innan morgon yogan eller morgon joggen. Under den här helgen får du verkligen möjlighet att utveckla och utmana dig fysiskt och mentalt. Vi kommer att träna fys, yoga och meditation, samt vandra i bergen. Och inkluderat i priset kan du välja två tillfällen med en coach eller två massage stunder. En helg med extra allt helt enkelt, skytrainingbyshirin i samarbete med anandamallorca. All info om anmälan och schema hittar du här.

🌸November🌸

15 – 18 november på Mallorca. Wellness weekend – tema inredning. Den här spännande helgen blandar vi fysträning i Palma, bland gator och torg. Yogar på en magisk plats med utsikt över hela Palma bukten, tillsammans med en föreläsning om inredning i samarbete med Malin Lidby från Lidby Living och Lindy Clarke. Lär mer om dem här. Det blir god mat, shopping, sol, bad och några härliga dagar tillsammans för att lysa upp i november mörkret. All info hittar du här.

ADVENTS helg i STOCKHOLM

☀️Fredagen den 30 November☀️
Afterwork med Shirin & Bea i Bromma hos Sobea
Jag (shirin) kör ett skönt och svettigt fyspass utomhus (kläder efter väder)
Sen går vi till Beas fina yoga studio där vi bjuder på lite mat och en kort föreläsning från mig.
Bea avslutar med ett skönt yin yoga pass. Liten grupp om max 13 personer så skynda att boka för dig och en vän eller fler. Vi kommer att ha erbjudanden från butiken, så passa på att shoppa julklappar både till dig själv och andra. Jag tar med mig min bok till försäljning samt signering och mina #lovelyproducts som är handgjorda och ekologiska från Mallorca. Tid: 17.00-20.30
All info och anmälan här

☀️Lör 1 December-lördagsmys med Shirin & Pischa☀️
Pischa (känd från Biggest Loser) öppnar sitt andra gym på Sveavägen i Stockholm. Vi inviger med en skön lördag där Pischa bjuder på ett roligt styrkepass och jag avslutar med ett hatha flow pass. Vi bjuder på något att dricka och tilltugg. Det ska bli sååååå kul. Ta med dig en vän, så blir det ännu roligare. Gör dig redo för svett och skratt. Tid: 9.30 – 13.00
All info och anmälan hittar du här

☀️Sön 2 November-adventsyoga på Yogayama Sjöstaden☀️
Min vän Pernilla Birging som äger och driver Yogayama Sjöstaden har bjudit in mig för att hålla ett härligt första advents yoga pass i vintermörkret. Kom och mys med mig.
Tid:13.00-14.30
All info och anmälan hittar du här