JennyDrakenlind_20151011_0298_web

Träningsresa i Oktober – Missa inte

Hej

Hoppas att sommaren varit underbar. Jag vill bara påminna er om att det finns ett fåtal platser kvar på Solskensresan (endast för kvinnor) till Mallorca i Oktober. Vi blir 75 tjejer som invaderar hela Hotel Feliz i Palma, tillsammans med mig som kommer att köra fys med er, samt morgonyoga i soluppgången. Dansanta Cecilia Ehrling från Let´s Dance, kommer att svinga er kroppar från höger till vänster. Marie och Carina från 4good.se håller i spännande och inspirerande workshops. Det är helg fylld av skratt, svett, nya vänner, träningsvärk, ljummet hav, solhälsningar, shopping, god mat och massa massa mer. Missa inte. Klicka på länken. http://4good.se/event/solskensresan-mallorca-2016

Hoppas vi ses // Kram Shirin

JennyDrakenlind_20151010_0062_web