IMG_6967 3

Yogan i mitt liv

Jag trodde aldrig att yogan skulle komma in i mitt liv på det sättet som den gjorde för några år sedan. Jag har tränat yoga av och till i massa år, men aldrig riktigt fattat essensen av yoga, förrän jag gick min utbildning för snart fyra år sedan. Det är så mycket mer än en träningsform. Den påverkar mig på alla plan. Jag blir enormt mycket starkare på alla sätt. Spänningar släpper. Jag blir mer balanserad både mentalt och fysiskt. Jag kan hantera stress på ett hela annat sätt. Min andning är lugnare och mer rytmisk. Jag har ett mycket större lugn i kroppen och efter varje pass, vare sig jag yogar själv eller om jag leder passet så känner jag samma lugn.

Om du inte har testat yoga än, så kan jag varmt rekommendera dig att göra det. Prova dig fram både med olika stilar, samt olika instruktörer till du hittar din grej. Och ge det lite tid.

kram // shirin

IMG_6961 6 IMG_6967 3 IMG_6983 2 IMG_7018 IMG_7045