IMG_1451

Sommarens läckerheter

Hej,

På sommaren passar jag på att frossa allt vad jag orkar med sommarens läckerheter. Jag befinner mig just nu på Gotland och har ätit färsk sparris varje dag, egenplockade jordgubbar i massor, , sallad, tomater, gurka och lax från Katthammarsvik här på Gotland, handstoppad korv från närliggande bondgårdar, handgjord glass från Gotland samt massa annat gott. Jag njuter sååååå mycket för varje tugga. Det smakar liksom extra gott när det är sommar och man kan sitta ut, men även vetskapen om att det är plockat för hand på en gård 3 kilometer bort. Det är inte plockat på andra sidan jordklotet, indränkt med besprutning och sen transporterat några veckor. Allt smakar mer och godare. Helt klart.

Frukosten består av en massa härlig frukt, toppat med färska hallon, lite turkisk yougurt, gotländsk honung och cashewnötter. Till det blir det ett kokt ägg (självklart från samma lokala bonde) och varmt vatten med pressad citron. Det är såååååå gott och ger mig en helt grym start på dagen. Lite yoga och meditation innan så är jag påfylld med energi.

Hur startar du din sommarmorgon ?

Shirin

IMG_1426